Messari 2015

Helsingin messukeskuksessa järjestettävät voittajanäyttelyt päättävät aina näyttelyvuoden ja siellä jaetaan voittajille voittajatittelit, jotka saa sitten liittää koiran nimen eteen. Osallistuimme molempiin näyttelyihin merleporukalla ja myös Piku(S.Wannabee) ja Fiia(Gala Parade) esitettiin näyttelyissä. 

Lauantaina oli Helsinki Winner- näyttely. Tuomarina shelteillä oli Pedro Sanches Delerue Portugalista, koiria hänelle oli ilmoitettu yli 100, joten junioriurokset oli siirretty suomalaiselle Markku Kipinälle. Niin vain kävi, että Max päihitti muut 15 junnu-urosta ja nappasi SA:n kera Helsinki Juniorivoittaja 2015-tittelin itselleen. 
 

Avoimissa uroksissa Tarmo(S.Yavier) voitti luokkansa, sai SA:n ja oli lopulta PU4 ja sai vara-sertin. 

 Susadan Yavier, kuva: Tiina Karjalainen(kuten kaikki kuvat tässä päivityksessä). 

 Nartuissa Viola veti pisimmän korren ja oli lopulta PN4 kera vara-cacibin. Ylva oli ERI3 SA, Piku sai ERI:n, kuten myös Edla, joka sijoittui luokassaan neljänneksi. Kasvattajaryhmämme valittiin parhaaksi ja se palkittiin KP:lla. Isossa kehässä ryhmämme pääsi vielä 12 parhaan ryhmän joukkoon ja ryhmien kokonaismäärä oli todella suuri. Olihan hieno esittää omia 
 kasvatteja noin suurelle yleisölle. 

Sunnuntaina oli vuorossa varsinainen voittajanäyttely. Shelttejä oli taas ilmoitettu runsain määrin australialaistuomari Garry Dryburghille ja veteraanit oli siirretty toiselle tuomarille. Max aloitti päivän lupaavasti ollen taas paras junioriuros ja sai tittelin juniorivoittaja 2015. Max on siis nyt JV-15, HeJV-15 LtJCh Susadan Fedya. Melkoinen kirjainyhdistelmä nimen edessä. :) Lopulta Max oli vielä urosten 3. ja sai vara-sertin. Hieno temppu meidän 14 kk ikäiseltä pikkupojalta! Urokset voitti ja V-15 tittelin sai meidän Pepsin poika ja siis Maxin velipuoli Ch Kråkeslottets Mr Cadillac.

Nartuissa Fiia sijoittui isossa junioriluokassa 9kk ikäisenä toiseksi ja palkittiin SA:lla. 


Avoimessa luokassa Edla sai ERI:n ja sijoittui neljänneksi. Valioluokka olikin sitten Susadan-juhlaa. <3 Ylva nappasi voiton itselleen, Piku oli toinen ja Viola kolmas. Kaikki saivat SA:n. Paras narttu-luokassa Ylva oli 1. ja sai voittajatittelin, Piku kolmas ja Viola neljäs. Pepsin jälkeläiset menestyivät siis hienosti! 

C.I.B. Fi & S & Ru Mva JV-11, HeJV-11, V-15 Susadan Ylva oli rotunsa paras ja Caddy oli VSP. Aika hauskasti, sillä tässä on suunnittelemamme yhdistelmä ensi keväälle. Toivottavasti se onnistuu! Esitimme vielä kasvattajaluokan, joka oli ROP-kasvattajaryhmä. Ryhmäkehiin osallistuimme, mutta sieltä ei tullut enää menestystä. 

Hieno päätös hienolle näyttelyvuodelle! Kiitos kaikille teille, jotka olette tämän menestyksen taustalla! Ja kiitos lukuisista onnitteluista, ne kyllä lämmittävät mieltä. <3 

Näyttelypäivän päätteeksi kävimme vielä hakemassa shelttipennunsiemeniä lähistöltä. Kts. pentuja-sivu.