Pennut pian 6 viikkoa

Monan ja Oliverin pennut ovat pian 6 viikon ikäisiä. Eilen saimme viimein päätettyä nimet pennuille: isoin ja vaalein merlepoika on Susadan Merlin, mustavoittoisin merle on Susadan Meller ja merlepoika isoilla mustilla laikuilla on Susadan Milton, tyttö on Susadan Maya. Pentujen koteja ei ole vielä päätetty, mutta emme tarvitse tässä vaiheessa uusia pentukyselyitä. Enemmän kuvia pennuista löytyy täältä: https://susadan.1g.fi/kuvat/Dogs/Monan+ja+Oliverin+pennut+joulua/MONAN+JA+OLIVERIN+PENNUT/ 
Mona on ollut aivan mahtava äiti pennuilleen. Suuret kiitokset Eklundeille Monan hyvästä hoidosta ja siitä, että saimme lainata Monaa jalostukseen.

Kävimme viikonloppuna terveystarkastuksissa. Susadan Heather Feather, Susadan Holly Huston ja Susadan Ingrid tutkittiin silmäterveiksi. Kenelläkään ei ollut edes ripsiä silmissä, se kun on tosi yleinen kiusa meidän rodussa. Halla ja Lilli kuvattiin lonkkien ja kyynärnivelten osalta, tuloksia odotellaan vielä kennelliitosta. 

Meidät voi nähdä tänä vuonna vielä Helsingin koiramessuilla shelttikehässä lauantaina ja sunnuntaina, olemme pitäneet näyttelyistä vähän taukoa tämän vuoden, mutta ensi vuonna on taas haaveena kiertää enemmän näyttelyitä. 

Suunnittelemme pentueita Hallalle ja Hellille ensi kevääksi. Nämä pennut myymme aktiivisille ihmisille. Harrastaminen kilpailumielessä ei ole oleellista, mutta sen verran toimeliaita koiria ovat molemmat äitiehdokkaat, että sohvaperunoiksi ei pennuista varmasti ole ainesta. Urosvalinnat julkaisemme astutusten jälkeen.