Kasvattaja


kuva: texterri. Kuvassa Kajaani KV:n BIS-1 kasvattajaryhmämme.

Olemme äiti ja tytär, Aini ja Tiina, Oulusta ja kasvatamme shetlanninlammaskoiria rakkaudesta rotuun. Taustatiimiimme kuuluu myös tyttäret/siskot Hanna ja Fanni ja tietysti puolisot ja koko muu perhe, joka mahdollistaa koirien kanssa harrastamisen. 

Olemme kasvattaneet shelttejä yli 15 vuotta ja meidät on palkittu useaan kertaan kasvatustyöstämme. Suurimpana kunnianosoituksena pidämme Vuolasvirtapalkintoa, joka on Kennelliiton korkein huomionosoitus ansioituneelle kasvattajalle. Meidät on palkittu vuoden kasvattajana v.2013, 2014, 2015 ja 2015 rotuyhdistyksen kilpailuissa. 

Shelttien kasvattaminen on meidän harrastus ja elämäntapa. Emme tee tätä rahasta, vaan rakkaudesta rotuun. Kasvatamme ennen kaikkea itsellemme koiria ja tavoitteenamme on kauniit, terveet ja hyväluonteiset koirat, joiden kanssa on ilo elää. 

Pidämme kotonamme vain kohtuullisen määrän koiria, jotta meillä on mahdollisuus tarjota koirillemme hyvä elämä, riittävästi huomiota ja liikuntaa. Koiramme elävät kotonamme, erillisiä kenneltiloja meillä ei ole. Koirien hyvä arki on kasvattamisessa tärkeintä! 

Luonne ja terveysasiat ovat etusijalla kaikissa jalostusvalinnoissa. Olemme hyvin kriittisiä omien koiriemme suhteen ja suunnittelemme yhdistelmät huolella. Täältä voit lukea lisää taustastamme ja ajatuksiamme kasvatustyöstä.

Olemme shetlanninlammaskoirat ry:n, Suomen Kennelliiton ja Sukoka:n jäseniä.  
 Vuonna 2016 toimimme Pohjois-Suomen Sheltit ry:n puheenjohtajana ja jäsenenä. 


Aini Kaltakari ja Tiina Ojala 
Haukipudas 
 susadansheltit@gmail.com