Erikoisnäyttely Oulussa ja pentukuulumisia

H-pentue täytti viime viikolla 8 viikkoa ja muuttivat ihaniin ikiomiin koteihinsa. Helli jäi vielä vähäksi aikaa ja muuttaa omaan kotiinsa vähän myöhemmin. 
 
Osallistuimme viiden koiran kokoonpanolla shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttelyyn Oulussa 22.8.2015. Kaikki menestyivät hienosti! Fiia(Susadan Gala Parade) voitti pennut ja veljensä Valto(Susadan Go American) oli hienosti luokkansa kolmas saaden kunniapalkinnon. 


Pepsi(Ch Susadan Pharos Pomac) sai ERIn ja SA:n ainoana ilmoitettuna veteraaniuroksena ja oli VSP-vet. Seuraavana päivänä Rovaniemen ryhmänäyttelyssä Pepsi oli ROP-vet. 

 

Ylva(Ch Susadan Ylva) räjäytti pankin voittamalla valioluokan ja sijoittumalla vielä toiseksi parhaaksi nartuksi! Tämä oli varmasti makein voitto ikinä, Ylvan emän ollessa kanandantuonti ja tyypiltään amerikkalainen, menestys rodun kotimaan kasvattajatuomarilla tuntuu todella hyvältä. (Rodussahan on parhaillaan käynnissä keskustelu siitä, pitäisikö amerikkalaistyyppiset erottaa omaksi rodukseen. ) 


Ylvan ja Pepsin poika Max(LT JCh Susadan Fedya) voitti niin ikään luokkansa ja sai SA:n ja hienon arvostelun! 

 Kasvateistamme näyttelyssä esitettiin lisäksi Piku(Ch Susadan Wannabee), joka oli tuomarin makuun liian vahva ja sai EH:n. Kasvattajaluokkamme ei sijoittunut kovassa kisassa. 

Seuraavana päivänä kävimme Rovaniemen ryhmänäyttelyssä, jossa siis Pepsille luokkavoitto ja SA ja Edlalle(Susadan Euphoria) samoin, sekä sijoitus PN4. 


Nytpä meillä onkin syksy aikaa huilata. Uusia suunnitelmia on toki mielessä. ;)