Kajaani KV 2016

Kävimme vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Kajaanissa 10.1.2016. Shelttejä oli taas ilmoitettu useampi, yli 60. Tuomarina toimi Elina Haapaniemi, joka käytti arvosteluskaalaa laidasta laitaan. Erinomaista laatuarvostelupalkintoa ei joka koiralle herunut, saati jatkoon oikeuttavaa SA-palkintoa. Meidän neljästä koirasta kuitenkin kaikki saivat ERI:t ja myöskin SA:t. 

Max sai sen hartaasti toivotun toisen sertin ja oli urosten toinen ja rotunsa paras juniori. Edlalla jäi serti saamatta, mutta läheltä liippasi ja vara-serti tuli. Ehkä se vielä ne kaksi puuttuvaa joskus nappaa! Ylva pesi jälleen kaikki olemalla rotunsa paras, ryhmässä ei sijoitusta tällä kertaa. Viola oli paras narttu 3. Kasvattajaluokkamme oli rotunsa paras. Tuomari kirjoitti luokasta arvostelun, jonka luettua pääsi kyllä muutama onnenkyynel. <3 

"Blue merle värisistä koirista koostuva, hyvin kaunis, tyypiltään tasainen kasvattajaryhmä. Hyvin aitoja, terverakenteisia, erinomaisesti liikkuvia shelttejä. Kasvattajalla on erinomainen ymmärrys kasvattamastaan rodusta". 

Päivän kruunasi kasvattajaryhmämme Best In Show- voitto! BIS-kasvattajaryhmät tuomaroi Paula Heikkinen-Lehkonen. Aika huikea aloitus näyttelyvuodelle! Kiitos jälleen kotiväelle koirien hoidosta ja kannustuksesta ja Hannalle ja Fannille koirien esittämisestä ryhmässä! Olemme myös hyvin otettuja kaikista onnitteluista, kiitos! <3 kuva:DogXpress

kuva: Texterri


kuva: Texterri


Nyt jäämme pentulomalle. Alvan laskettu aika on viikon päästä. Valitettavasti Viola näyttää jääneen tyhjäksi, joten merlepentuja meille ei tule tällä erää. 

Nämä kuvat ovat Jyväskylässä viime marraskuussa otettuja. Maxin ryhmäsijoitus ja kasvattajaryhmämme liikkeessä.