Hyvää uutta vuotta 2016!


Vaikka kuvankäsittely ei ole koskaan kuulunut vahvuusalueisiimme ja joudumme tyytymään internetin ilmaisohjelmilla tehtyihin kortteihin, niin tästä kortista tuli aika hieno. Eikä vähiten siitä syystä, että käytin kuvana ensimmäistä koneeltani löytämää kelvollista otosta, Maxhan se siinä komeilee. :) Ajatus on kuitenkin tärkein ja toivotammekin oikein hyvää uutta vuotta kaikille blogimme lukijoille. Tuokoon se mukanaan paljon iloa ja onnea ja voimaa jaksaa niiden huonojen päivien ja aikojen läpi! 

Vuoden vaihtuessa meillä on useana vuonna ollut tapana muistella kulunutta vuotta ja miettiä vähän suunnitelmia tulevalle vuodelle. Niin nytkin. 

Vuosi 2015 on ollut meidän juhlavuosi. Aloitimme vuoden juhlimalla Vuolasvirtapalkintoa. Se on meille suuri palkinto tehdystä työtä ja osoitus siitä, että jotakin olemme tehneet oikein. Jatkamme siis valitsemallamme tiellä ja toki pyrimme jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Koirankasvattaminen on siitä koukuttava laji, ettei tässä koskaan tule valmiiksi ja sillä hetkellä, kun luulet tietäväsi jotain, huomaat, ettet tiedäkään yhtään mitään.

Tänä vuonna tuli kulueeksi 15 vuotta siitä, kun ensimmäinen shetlanninlammaskoirapentue syntyi Susadan-nimelle. Paljon on mahtunut noihin vuosiin, iloa ja surua. Rekisteröitäväksi on päätynyt yhteensä 31 pentuetta ja 108 pentua! Niiden lisäksi on tietenkin useampi epäonnistunut pentue ja suunnitelma. 

Iloa ovat tuoneet myös ihanat kasvatinomistajat. Te olette ihan huipputyyppejä. Kasvatinomistajien tyytyväisyys koiriinsa on kyllä paras palkinto kasvatustyöstä. Se, että kovalla työllä kasvatetut pennut tuovat suurta iloa uusissa kodeissa, on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa. Kiitos, että pidätte kasvateistamme niin hyvää huolta ja kiitos, kun jaksatte olla aika ajoin yhteydessä ja kertoa, miten teillä menee. 

Vuosi on ollut varsin tapahtumarikas, kaksi uutta pentuettakin on maailmalla. Pentueiden osalta tämä vuosi oli teemaltaan "värivuosi". Saimme pitkästä aikaa soopelipentuja ja ensimmäistä kertaa mustavalkoisia, peräti kaksin kappalein. Onnea G- ja H-pentujen elontielle, pysykää terveinä ja olkaa reippaita uusissa kodeissanne! 

Uudelle vuodelle meillä on suunnitelmia valmiina kahden pentueen verran. Ainakin Susadan I-pentue toteutunee, Alva on isosti kantavana. Violasta emme vielä ole aivan varmoja. Näihin pentuihin on ladattu paljon toiveita ja uskoa tulevaan. Toivottavasti saamme terveet, elinvoimaiset pennut ja tehtyä monta ihmistä onnelliseksi uuden perheenjäsenen myötä. <3