Hyviä uutisia


Posion ryhmänäyttelyssä 5.5.2018 Susadan-sheltit pärjäsivät hienosti. Sheltit arvosteli rotuspesialisti Päivi Eerola ja kaikki viisi ilmoitettua kasvattia palkittiin Eri:llä ja SA:lla. Alva(S.Amber Queen) oli rotunsa paras ja myös ryhmäkilpailussa toinen. Louis yllätti myös olemalla paras uros ja saamalla sertin. Velipoika Bruno (S.Lexus) oli 3. paras uros ja sai vara-sertin. Kira(S.Iona) sai narttujen sertin ja oli PN4. Piku(S.Wannabee) oli PN3. Kasvattajaryhmämme oli rotunsa paras ja vielä BEST IN SHOW 1 -kasvattajaryhmä Marja Talvitien valitsemana.  Mahtavat onnittelut kasvattien omistajille!

14.4.18 Vaasan näyttelyssä Iiris ja Louis esiintyivät junioriluokissa ja olivat molemmat toisia luokissaan ja saivat SA:t. :)  Hienosti meni siis sielläkin.

Justus(S.Just On Time) ja Iiris (S.Kiss Kiss)kävivät terveystutkimuksissa ja molemmat todettiin terveiksi lonkkien ja kyynärien osalta, Justus sai puhtaat paperit silmätarkastuksesta ja polvitarkastuksesta. Iiriksellä näkyi silmissä ppm, mutta se ei onneksi ole kuin jalostuksessa huomioitava asia, ei vaikuta koiran näköön millään lailla. Justusta voi nyt kysyä jalostukseen. :)

Mukavissa tunnelmissa siis kesää kohti mennään! :)